Про це повідомляє «Цензор.НЕТ».

Всі картини автобіографічні. Основні теми – автопортрети в пошуках щастя, портрети дітей, чоловіка, переживання від загибелі чоловіка, барвисті пейзажі, зокрема, Криму.

За словами Тетяни Чорновол, вона пише картини переважно на вихідних. Творить швидко, хоча може не відходити від мольберта по 5 годин поспіль. Під час роботи вона відчуває щастя і хоче через картини передати це щастя і радість іншим людям.

Крім батьків і дітей Чорновол серед гостей,які вітали її з днем ​​народження і відкриттям виставки, спікер Верховної Ради Андрій Парубій, голова РНБО Олександр Турчинов, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк, народні депутати Сергій Пашинський, Антон Геращенко, Іван Вінник, представник президента в Раді Ірина Луценко, глава фракції БПП Артур Герасимов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Також були присутні побратими чоловіка Чорновол – Миколи Березового, журналістка Соня Кошкіна, держуповноважений Антимонопольного комітету Агія Загребельська. Вони говорили слова вітання та ділилися спогадами про діяльність Чорновол.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ