Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Тернопільської області.

Як зазначають у поліції, інцидент стався у ніч з 11 на 12 листопада.

«Потерпіла разом зі своїм сімнадцятирічним хлопцем відпочивали у її бабусі. Близько опівночі до юнака зателефонували друзі і покликали на природу. Пара викликала таксі та поїхала. Там вони та ще двоє місцевих жителів розпивали спиртні напої – пиво та віскі. В якийсь момент у компанії виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Коханий дівчини образився на свою подругу та подзвонив своїй сестрі, аби та забрала його додому. Остання приїхала зі знайомою. Вони побили потерпілу», – йдеться у повідомленні.

Проте попри побиття, неповнолітня намагалася помиритися зі своїм другом та всіляко привертала його увагу. 

«Хлопець не реагував на неї і дівчина, розбивши пляшку з-під пива, нанесла склом собі поранення в область лівого передпліччя, пошкодивши при цьому вени. Після цього компанія вирішила йти додому. Дорогою закохана школярка кинулася під колеса автомобіля, який проїжджав повз них. На щастя, швидкість автівки була низькою і травми дівчина отримала незначні. На місце події викликали правоохоронців та бригаду екстреної медичної допомоги», – додали у поліції.

Вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх за ч.1 ст.184 КУпАП та двох повнолітніх осіб, які розпивали алкогольні напої із неповнолітніми за ст.180 КУпАП.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ