[media=149088,149089] 

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Тернопільської області.

Як йдеться у повідомленні, жінка приїхала на територію України 21 вересня до знайомого. В нього і зупинилася.

«25 вересня о 17:35 в чергову частину Тернопільського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя обласного центру. Чоловік повідомив, що його родич, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, дебоширить за місцем свого проживання у с. Настасів Тернопільського району. Коли на місце виклику приїхала слідчо-оперативна група, то на підлозі житлового будинку виявили мертву жінку, а господар помешкання спав на ліжку поруч. При попередньому огляді у жінки на тілі виявили тілесні ушкодження - синці на голові, руках та ногах», - йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, господар, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, почав сваритися з гостею. Під час суперечки він кілька разів вдарив її дерев'яною палицею.

«Уже після проведення судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть наступила в результаті крововиливів. Родичі загиблої стверджують, що чоловік і раніше бив співмешканку», - додали у поліції.

Підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому оголосили підозру відповідно до статті 121 частина 2 ККУ - Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ