Ремонтно-підготовчі роботи ведуться власним силами у всіх рекреаційних осередках парку, повідомили у прес-центрі Явоірвського НПП.  Готується до відкриття сезону зона стаціонарної рекреації «Верещиця». На території зони вже замінено 7 столів з лавами, побудовано 3 нові відпочинкові навіси, оновленно атрибутику. Проведено ремонт водовідведення та каналізації, облаштовано місця для переодягання.

У рекреаційно-атракційному  осередку «Оселя Розточчя» для відвідувачів створюється ставок для спортивно-любительської риболовлі, впорядковуються літні піднавіси.

До сезону готуються усі працівники парку. Найактивніше працюють спеціалісти відділу господарського забезпечення та рекреаційного облаштування Яворівського НПП - Ігор Баран, Василь Пелещак, Юрій Буза та Василь Шипка. Всі роботи проводяться для створення ще більш комфортних та зручних умов відпочинку туристів та відвідувачів Яворівського НПП.

Радо запрошуємо усіх бажаючих 21 травня завітати до зони стаціонарної рекреації «Верещиця», щоб разом відкрити рекреаційно-туристичний сезон 2017!

ІА "Вголос": НОВИНИ