Про це власкору «Вголосу» розповів депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Барщевський.

Депутату телефоном повідомили, що у місцевій лікарні є полишена дитина, яку назвали Сашком.

«Зібравшись коштами з колегою депутатом Володимиром Заєцем, я пішов провідати малюка. Прикупив потрібних речей. Дійсно, там є такий хлопчик, який народився на Трійцю і матір написала відмову. Гарне хлопченя і, на щастя, здорове зиркало своїми оченятами. Чисто одягнутий, нагодований, але сам. Звісно, медперсонал дбає про Сашка і вже призбирав певних речей, але чомусь серце стискається, що він як десять днів від роду і бореться за своє майбутнє. Не хочу думати погано про його матір, але і кішка своїх кошенят не кидає, а тут таке миле дитятко…

З неофіційних джерел вдалось дізнатися, що горе-матір вже має двох діток, яких виховує бабуся. Сподіваюсь, що у нашій країні щось таки зміниться. Будуть відповідальніші батьки, почнуть краще працювати соціальні служби, збільшиться матеріальний стан і т. д. А поки цього немає, сподіваюсь, знайдуться хороші люди, які всиновлять крихітку, а він нарешті знайде Свою Маму», - розповідає Сергій Барщевський. 

На прохання допомогти немовляті відгукнулися чимало мешканців Володимира-Волинського, інших міст України і навіть із закордону. Дехто завітав до лікарні та прикупив малечі всього необхідного. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ