Про це власкору «Вголосу» повідомили у прес-службі ДФС у Волинській області.

З початку року фахівці територіальних органів ДФС Волинської області взяли участь у 92 рейдах, в ході яких провели обстеження 529 місць здійснення господарської діяльності.

В рамках цих заходів з легалізації ринку праці волинські фіскали встановили 168 порушень законодавства та переконали працедавців офіційно оформити трудові відносини з 187 найманими працівниками. Окрім того, фіскали переконали 70 громадян здійснили держреєстрацію підприємницької діяльності.

«Легалізація праці та офіційна держреєстрація підприємництва – це додаткові надходження, в першу чергу в місцевий бюджет. Керівники місцевого самоврядування володіють найповнішою інформацією про джерела доходів мешканців громад. Отож, саме інформація від керівників громад про здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрація на ринках, у торгових центрах, закладах громадського харчування, перукарнях, у ремонтних майстернях і на пилорамах стане підставою для проведення заходів з метою легалізації такої діяльності», – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ