Про це йшла мова під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Члени комісії розглянули питання про голову Волинського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім». Цю посаду сьогодні обіймає Володимир Корнейчик, до якого у депутатів виникла низка питань через те, що він не звітує про діяльність.

Володимир Корнейчик спростовував таку інформацію, переконуючи, що подавав фінансовий звіт про роботу фонду та про виконання програми «Власний дім». Однак, у відділі з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради наполягають, що керівник надсилав бухгалтерські звіти, в той час, коли мав би надавати звіт про підсумки фінансово-господарської діяльності за рік та документи на погодження фінансових планів на наступний рік.

Враховуючи це, комісія рекомендувала голові обласної ради в установленому порядку розірвати контракт з Володимиром Корнейчиком.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ