Про це в мережі «Facebook» повідомила донька воїна Вікторія Климчук.

«Дізналися, що сільська рада рідного села мого тата – Троянівки Маневицького району, ухвалила рішення назвати одну з вулиць у його честь. Відтепер вулиця Першотравнева буде називатися вулицею Сергія Климчука.

Я дуже вдячна троянівській громаді за те, що не просто пам'ятаєте про тата та його подвиг, а й допомагаєте цю пам'ять увіковічнити», – зазначила вона.

Сергій Климчук народився 19 березня 1969 року в селі Троянівка Маневицького району. Одружений, має доньку. Першу вищу освіту здобув у Волинському державному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю «Вчитель української мови та літератури» (1994), фах юриста опанував, закінчивши Інститут післядипломної освіти (1998).

Боєць «Айдару» працював юристом у Волинському обласному центрі з надання безоплатної правової допомоги. Був членом Козацького стрілецького братства та активним учасником Євромайдану (4 козацька сотня). Згодом служив у 24-му батальйоні територіальної оборони «Айдар».

Загинув Сергій Климчук 17 серпня 2014 року в селі Хрящувате Луганської області від осколкового поранення в голову, коли переносив поранених товаришів в укриття під час мінометного обстрілу.

Указом Президента України №365/2015 від 28 червня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Сергія Климчука відзначили нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту» (посмертно).

ІА "Вголос": НОВИНИ