Відповідне рішення 12 березня ухвалили на сесії Берестечківської міської ради Горохівського району Волині. Про це інформує власкор «Вголосу».

Під час сесії наголошувалось, що вже 12 місцевих рад на Волині ухвалили подібні рішення. Зазначимо, що проект рішення вніс на розгляд депутат міської ради від ВО «Свобода» Олег Дергай, директор Берестечківського народного історичного музею.

Водночас нерозуміння та обурення берестівчан викликав ганебний фарс, який відбувся в стінах Горохівської районної ради 2 березня 2018 року, коли руками «ляшківців» та інших перевертнів Горохівська райрада «провалила» рішення піднімати червоно-чорний прапор. Попри те, що за 10 днів перед цим Горохівська міська рада практично одностайно ухвалила рішення вивішувати в місті прапор ОУН.

Голова Берестечківської міської ради Валентина Залевська особисто закликала всіх присутніх підтримати запропонований проект рішення. У підсумку депутати Берестечківської міської ради одноголосно ухвалили рішення вивішувати в славному місті червоно-чорний стяг у дні, пов'язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшанування пам'яті Героїв.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ