Про це власкору «Вголосу» повідомили у ДСНС у Волинській області.

17 лютого до служби «101» надійшло повідомлення, що в селі Угли Ковельського району Волинської області на річці Стохід провалився під лід хлопець 2002 року народження.

Як повідомив його товариш, під час прогулянки вони вирішили скоротити шлях через річку, яка була вкрита кригою та вийшли на лід, але раптом він провалився під кригу і зник.

За викликом до місця трагедії прибули працівники 21-го державного пожежно-рятувального поста селища Голоби та група водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Волинській області, які одразу приступили до пошукових робіт. Станом на 9:00 19 лютого рятувальники здійснили 11 спусків під воду, обстежили 300 м2 дна та 500 м прибережної території. Однак знайти підлітка поки що не вдалось.

До проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 5 водолазів, 3 рятувальника та психолог Управління ДСНС України у Волинській області, який надавав допомогу батькам зниклого хлопчика.

Наразі пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, що 7 лютого у Луцьку рятувальники знайшли тіло 12-річного хлопчика, який провалився під кригу річки Стир ще 27 січня.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ