15 січня на Волинській обласній міжпартійній конференції партії «Реформи і порядок» та партії «Пора» голова ВОО «Пора» Антон Сосновський заявив: «Ми не є третім помаранчевим блоком, а ми є золотим блоком політикуму України і Волині в тому числі. Ми маємо чим гордитися, перш за все тим, що в наших рядах є люди, які можуть мало того, що показати, що вони зробили, але можуть багато чому навчити інших».

Голова ВОО ПРП Олександр Мартинюк у своєму виступі наголосив: «Незважаючи на певні демократичні та функціональні зрушення, сьогодні ми маємо загальний настрій, який журналісти, політики та політологи називають розчаруванням. На міжпартійному з’їзді нашого блоку прозвучало гарне гасло, яке відображає суть нашого блоку, його позиції та ідеологію виборчої кампанії, воно звучить жорстко й разом із тим дуже просто: «Пора наводити порядок».

Насамперед потрібно навести порядок у стосунках між владою та людиною. Та прірва, яка існувала до президентських виборів, почала зменшуватися, ставати менш глибокою, але вона не подолана, вона залишається. Ми хочемо, щоб влада була для людей, а не людина для влади. Ми приходимо для того, щоб навчити їх працювати по-іншому, щоб того, кого навчити не зможемо, попросити піти і не заважати».

На конференції, на якій були присутні понад 90 делегатів від усіх районних осередків, затвердили виборчий список від Громадянського блоку «ПОРА-ПРП» до обласної ради. Після короткої характеристики кожного кандидата у депутати з запропонованого списку, делегати конференції одностайно проголосували за його прийняття. Олександр Мартинюк до списку не ввійшов.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ