Про це власкору Вголосу повідомили у ДСНС Волині.

Так, 8 лютого 18:50 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Видраниця Ратнівського району у дерев’яному житловому будинку трапилась пожежа. Через 10 хвилин на допомогу прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частин №14 та місцева пожежна команда села Видраниця, які ліквідували вогонь. На місці пожежі виявлено тіло власниці 1947 р.н. Причина смерті – встановлюється. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку та 10 м кв стіни. Ймовірною причиною загорання стало коротке замикання електропроводки.

 О 19:00 у дачному масиві «Дружба», поблизу міста Ковель, зайнявся вогнем цегляний дачний будинок, критий шифером. За викликом на місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №4, які погасили загорання. Внаслідок пожежі знищено комин. Ймовірна причина пожежі - порушення правил протипожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

Також минулої доби трапилось дві пожежі за заявою, на які підрозділи рятувальників не викликались. Зокрема, о 10:30 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частин №8 від чергового національної поліції надійшло повідомлення, що в селі Личини Камінь-Каширського району виникла пожежа в приватному житловому будинку. В кімнаті виявлено тіло сина власника будівлі 1964 р.н. Причина смерті – встановлюється. Ймовірна причина пожежі - порушення правил протипожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

 О 22:20 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частин №12 від чергового національної поліції надійшло повідомлення, що в селі Велика Глуша Любешівського району виникла пожежа в приватному житловому будинку. Вогнем в кімнаті знищено диван та пошкоджено стіни. На місці події виявлено тіло громадянина 1961 р.н. Причина смерті – встановлюється, ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

 9 лютого о 3:15 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с.Борове Любомльського району. Для приборкання пожежі о 3:36 прибули три пожежні автомобілі з ДПРЧ-10 м. Любомль, Державного поста №24 смт Головне та команда місцевої пожежної охорони с.Гуща. Для гасіння пожежі подано три потужних водяних ствола і о 4:10 вогонь був локалізований. На місці пожежі виявлено тіло власника Миколи Г., 1961 року народження. Причина смерті – встановлюється. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

-

 

ІА "Вголос": НОВИНИ