Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомив правозахисник Василь Нагорний.

«Дати ще не знаю (думаю, що після Великодня), апеляцію ще не надіслали, але певен, що вона безпідставна. Друзі, ви пам'ятаєте, що вже раз в апеляції ми Віктора Котика відстояли, думаю, що і цього разу ви підтримаєте нас, тим паче їхати нікуди не потрібно, апеляція в Луцьку», – зазначив Василь Нагорний.

Він додав, що Віктор Котик урешті «виліз» зі свого внутрішнього світу, поспілкувався з психологом, оформляє документи на УБД, тому варто йому допомогти повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, Віктора Котика нагородили за те, що 24 серпня 2014 року під Іловайськом він зі своїм підрозділом розбив російську колону і дізнався інформацію про її дислокацію в Чечні. Батарея, якою керував волинянин, останньою залишала Іловайськ. Під час проходження так званого «зеленого коридору» Віктор Котик отримав контузію і потрапив у полон. 

Як писав «Вголос», Володимир-Волинський міський суд удруге повернув військовому прокурору Олегу Балакунцю обвинувальний акт проти бійця 51-ї бригади Віктора Котика, якого звинувачували в самовільному залишенні частини.

ІА "Вголос": НОВИНИ