Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Відповідно до окремого доручення, голови РДА мають забезпечити перевірку балансових територій на предмет виявлення таких транспортних засобів у термін до 2 липня 2018 року. Відповідальним на рівні міської адміністрації визначено заступника голови КМДА Петра Пантелеєва», - зазначає прес-служба.

Очільник Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко, йдеться в повідомленні, вже провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації із зазначеного питання та доручив негайно розпочати обстеження балансових територій.

Як повідомлялося, 14 червня унаслідок вибуху авто у Святошинському районі Києва четверо дітей дістали поранення та госпіталізовані до «Охматдиту». Повідомлення про вибух на вул. Чорнобильській у Святошинському районі надійшло о 16.42.

Поліцейські встановили, що епіцентром вибуху став старий автомобіль, який вже тривалий час був припаркований неподалік одного з будинків.

Попередньо з'ясовано, що четверо дітей віком від 5 до 11 років вирішили погратися в автомобілі, для чого залізли в салон авто. Там вони знайшли предмет, який вибухнув.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ