Про це інформують у прес-службі Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Під час звіту генерального директора «Гальсільлісу» Володимира Мельника про діяльність за 2017 рік депутати-свободівці розкритикували керівника підприємства. Зокрема, голова фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич заявив, що Володимир Мельник не відповідає займаній посаді.

«Звіт свідчить про те, що людина не відповідає займаній посаді. Найчастіше вживане ним слово – «рубає». Напевне, це і є свідченням рівня його «професіоналізму». Ми не почули адекватних відповідей на запитання депутатів. Півроку чекали на цей звіт, але не отримали достатньо інформації про діяльність підприємства», - зазначив Олег Панькевич.   

На думку свободівців, на цей час обласна структура засвідчила свою неспроможність, неефективність в той час, як на її обслуговування витрачаються великі кошти.

«Очевидно, що бюрократичний апарат обласного комунального підприємства лише поїдає гроші, які можна було б використати для розвитку лісового господарства. Ми маємо своє бачення реструктуризації «Галсільлісу» -   виокремити з його складу дочірні підприємства та перетворити їх у комунальні спеціалізовані лісогосподарські підприємства відповідних районних рад, об’єднаних територіальних рад. Сподіваємося, це зміцнить матеріально-технічну базу та фінансово-економічну самодостатність територіальних громад, забезпечить контроль за використанням лісів та їхнє збереження», - наголосив депутат.

За наполяганням свободівців, створено депутатську тимчасову контрольну комісію, яка перевірятиме діяльність «Галсільлісу».

ІА "Вголос": НОВИНИ