Про це йшлося під час прес-конференції, передає власкор «Вголосу».

Виконавчий директор «Бандерштату» Марина Хромих пообіцяла, що цьогоріч на іподромі, де проходитиме фестиваль, врешті встановлять обіцяні багато років душові кабіни.

«Ми минулого року отримали хороший відгук від відвідувачів, але ми не були готові до деяких моментів. Ми зробили всі потрібні висновки і вчора вирішили питання з душами. Станом на сьогодні вони в нас будуть. Технічні питання, які не доопрацювали минулого року, ми також владнаємо. Душових буде близько 10-15 і ми можемо забезпечити їх до 40-ка», – розповіла вона. 

Голова оргкомітету фестивалю Ігор Гузь зауважив, що «фестиваль – це не Анталія, де все включено».

«Це фестиваль на такій території, де не все розмістиш і не все зробиш. Я переконаний, що 99% відвідувачів будуть задоволені. Ясно, що коли ми поставимо 10 чи 15 душових кабін, то їх може не вистачити. Ми пропагуємо річку Стир, будь ласка, хто хоче, акція «Перепливаємо». Ми готові разом із людьми поплавати», – пожартував він.

Своєю чергою, арт-директор «Бандерштату» Сергій Мартинюк додав, що, наприклад, на фестивалях «Файне місто» чи «Захід» у черзі до душових стояли в спеку 200-300 людей по 2-3 години, а тому «це – гірше пекло».

Організатори фестивалю повідомили про те, що у зв’язку з підвищеною терористичною загрозою на десятому «Бандерштаті» посилять заходи безпеки.

«Будуть представники Нацполіції, корпусу «Азов», «Національного альянсу», охорона. Окрім того, ми звернулися листом до СБУ, аби їхні представники також були на фестивалі. Буде «Самооборона Волині». Тому з цим жодних проблем не буде. Очевидно, що якісь локальні речі можливі, можливо, хтось пронесе якусь пляшку алкоголю, але все буде гаразд», – повідомив Ігор Гузь.

ІА "Вголос": НОВИНИ