До активістів, які перекрили рух, прибули місцеві «ті тушки», вони намагаються пропустити через блокпост автівки, повідомляє «Укрінформ» з місця події.

Ситуація напружена, на місце виїхав начальник закарпатської поліції.

«Близько обіду до блокпосту приїхали 7 фур, які не захотіли розвертатися. Водії почали комусь телефонувати, за якийсь час до блокпоста під'їхало чорне BMW із закарпатськими  номерами. Чоловік вийшов із машини, зібрав російських водіїв у коло, вони щось говорили, потім підтягнулося зо 30 молодиків, представники місцевого криміналітету.  Вони пробували залякати наших хлопців, аби ті пропустили фури.  Кудись телефонували, казали, що «зараз вони усе порішають із Москалем». Потім ті фури пробували взяти блокпост на таран, та не вдалося», - розповів активіст, один із організаторів блокади Тарас Деяк.

Зараз ці 7 машин блокують проїзд на трасі українського транспорту.

На місце, за словами активіста, виїхав начальник закарпатської поліції Сергій Князєв.

Як повідомляв «Вголос», вчора, 11 лютого, активісти розпочали безстрокову акцію з блокування російських фур при в'їздах у Закарпатську область. 

Нагадаємо, з 1 лютого Польща заборонила в'їзд російським фурам, оскільки сплив термін дії дозволів на в'їзд, які видає польським перевізникам Росія.

Тепер вони активно користуються кордоном між Закарпаттям і Словаччиною та Угорщиною.

ІА "Вголос": НОВИНИ