Учора, 12 серпня, іршавські правоохоронці отримали анонімне повідомлення про те, що поблизу села Брід сталася автомобільна аварія. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що причиною дорожньо-транспортної пригоди стало те, що водій «Mitsubishi Carisma», перевищивши швидкість, здійснював обгін автомобіля «Mercedes Sprinter». Проте 29-річний мешканець села Дешковиця не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

У результаті аварії пасажирка авто, 32-річна односельчанка водія, отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до реанімаційного відділення Іршавської районної лікарні.

Чи був водій автомобіля за кермом тверезим — встановлює медекспертиза. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Іршавського відділення поліції. За фактом порушено кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Обставини автопригоди встановлюють слідчі.Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ІА "Вголос": НОВИНИ