Про це повідомляється на сайті прокуратури Запорізької області.

Зазначається, що під час розслідування кримінальної справи щодо посадовця суддя за клопотанням сторони обвинувачення обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 тисяч грн.

«Після внесення застави підозрюваного звільнено з СІЗО. Порушивши свої обов’язки як підозрюваного, він ухилився від явки до слідчого і прокурора, після чого виїхав до тимчасово окупованого Криму», – йдеться у повідомленні.

У відомстві поінформували, що наразі слідчий суддя надав дозвіл на його затримання. Водночас 128 тисяч гривень застави списані на користь держави.

У зв'язку із розшуком підозрюваного та перебуванням його на тимчасово окупованій території України вирішується питання про здійснення спеціального досудового розслідування, зазначили в прокуратурі.

У відомстві також додали, що обвинувальні акти стосовно двох інших працівників Запорізького регіонального управління водних ресурсів, у тому числі заступника керівника, які також обвинувачуються у хабарництві, скеровані до суду.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ