Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко під час брифінгу.

Як з’ясували правоохоронці, до злочину причетна 21-річна донька загиблого. Нині вона та її спільник перебувають під вартою. Триває досудове розслідування.

Інцидент трапився ще 22 березня, коли у Бердичеві на одній з вулиць знайшли чоловіка без свідомості з видимими травмами голови. Потерпілого доставили до реанімаційного відділення лікарні, однак врятувати його життя не вдалося. Він помер за кілька днів, не прийшовши до свідомості.

Невдовзі було з’ясовано, що він проживав сам, але у нього була 21-річна донька, з якою він підтримував зв'язки. Дівчина навчається в одному з вузів столиці. З'ясувалось, що упродовж останніх кількох місяців між ними були неприязні стосунки. Під час перевірки цієї інформації у поліцейських виникли підозри щодо можливої її причетності до вбивства батька.

Зазначається, що дівчина запропонувала 19-річному жителю Бердичева вчинити злочин за орієнтовну суму у 500 доларів.

Встановлено, що увечері 21 березня вона зателефонувала батькові і попросила винести деякі її речі знайомому. Чоловік прийшов в обумовлене місце та віддав валізу. А коли збирався повертатись додому, отримав удар по голові та впав, потім його ще кілька разів ударили.

«15 червня на підставі зібраної доказової бази нами була затримана 21-річна дочка загиблого, нині їй обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. А 17 червня у м. Бердичеві ми затримали й виконавця убивства», - сказав заступник начальника ГУНП Валерій Бондар. 

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ