Інцидент стався на Житомирщині, де компанія з двох хлопців та двох дівчат прийшла додому до своєї знайомої, звинуватила її в боргових зобов’язаннях і почала бити просто на очах матері та вітчима. Потім витягли надвір, а вже вранці постраждалу, майже мертву, знайшли в іншій частині села, повідомляє ТСН.

«Дівчинка поступила у вкрай важкому стані, в агонії, без свідомості, не визначалися показники тиску,  температура низька, загальне переохолодження», - розповів завідувач відділенням реанімації Малинської ЦРЛ Руслан Єщенко.

Батьки переконані, що їхня донька до тих 500 гривень стосунку не мала.

«Там невідомо, чи вони самі їх прогуляли, чи що. Там незрозуміло», - заявили рідні.

Сусіди визнають, що бачили, як Олену били вже на вулиці, однак ніхто не втрутився та не викликав поліцію, бо боялися такої ж розправи.

Одна з подруг, яка начебто била постраждалу , каже, що Олена сама падала та забила собі голову. У підсумку, дівчину просто залишили вмирати, і якби не випадкова перехожа так і сталося б.

Правоохоронці вже допитали всіх, хто брав участь у побитті, але поки нікого не затримала. Слідство встановлює, хто саме з компанії вдарив дівчину так, що вона отримала відкриту черепно-мозкову травму.

Лікарі кажуть, що прогнози щодо стану дівчини невтішні: якщо вона і виживе, то, скоріш за все, залишиться калікою.

ІА "Вголос": НОВИНИ