Як повідомляють у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, викрадення державного майна з мобілізаційного резерву України сталося протягом 2014-2015 років.

За цим фактом військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України відкрила кримінальне провадження за ст. 191 ч. 5 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою) КК України.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7-ми до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, торік досудовим розслідуванням було встановлено розтрату 17,8 млн грн керівництвом ДП «Житомирський бронетанковий завод» у змові з ТОВ «Укрвагонремтранс».

Як писав «Вголос», 1 жовтня 2015 року у Львові силовики арештували екс-директора бронетанкового заводу, якого підозрюють у розкраданні 2 млн грн, виділених на ремонт техніки для АТО.

ІА "Вголос": НОВИНИ