У Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, яке продовжує очолювати скандальний Олександр Кватирко, інспірують звернення на його підтримку нібито від імені ветеранів АТО. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук журналістка Оксана Петрук.

Журналістка надала фото звернення до першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України Максима Мартинюка, під яким збирають підписи АТОвців.

"Низько. Низько і гидко спекулювати на учасниках АТО, а тим більше на загиблих та їхніх дітях. Як тільки запахло смаженим, відразу - за спини атовців. Геть чисто, як тоді в лазні, ОЙ, ПЕРЕПРОШУЮ, В ШКОЛІ РИБАЛКИ.

Цей текст авторства ВОУЛМГ (бо ж звідки могли волонтери/активісти/атовці знати кількість груп оперативного реагування і число працевлаштованих в лісгоспах побратимів) створений для збору підписів на підтримку чиновників лісової галузі.

Таким примітивним способом збираються відбілитись за незаконні рубки, за призначення на ключові посади хабарників , приватні будинки для обраних в самісіньких заповідниках і інші види "боротьби з короїдом".

Ви справді думаєте, що підтримка учасників АТО це індульгенція? Допоміг - забудь! Принаймні, цього вчить Біблія. Але у вас, вочевидь, інші цінності і цілі».

Журналістка звертається до учасників АТО не вводити себе в оману і не підтримувати корумпованих чиновників.

«Шановні учасники АТО, згадайте ситуацію з Василем Василенком. Сподіваюся, вона для вас стала гарним уроком. Ніколи не заступайтеся за корупціонерів, бо так війна ніколи не закінчиться!»

ІА "Вголос": НОВИНИ