Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андріян Гутник.

«Сьогодні під час сесії ЛМР доповідач Вадим Ноздря – позаштатний радник міського голови Львова, депутат від фракції «Самопоміч» у Київській міськраді, директор ЛКП «Зелене місто» у Львові доповідав по питанню №5 порядку денного «Про затвердження Програми ознайомлення громади м. Львова з сучасними європейськими технологіями у сфері поводження з ТВП на 2018 рік». Ноздря звертався до «колег-депутатів» з проханням підтримати дане питання. Натомість «колеги-депутати», однопартійці Ноздрі, проігнорували засідання Львівської міськради і були відсутні усією фракцією», – зазначив львівський депутат.

Андріян Гутник наголошує, що мер Львова зазвичай на сесії міськради відсутній.

«Міського голови, як завжди, при вирішенні важливих питань немає. Замість нього депутати поставили його фото, щоб була можливість звертатись до «міфічного» мера, в якого зараз розпочалось виборчо-політичне турне. Вся фракція «Самопоміч» намагається зірвати сесію, зробивши вигляд, що їх образили. Як результат –депутати «Самопомочі» гуляють за межами сесійної зали!» – написав депутат.

«Питання поводження з ТПВ є дуже важливим для львів'ян! Найбільша (поки що) фракція у міськраді просто його ігнорує, змушуючи колегу просити підтримати питання депутатів з інших фракцій, які продовжують працювати у сесійній залі. Принагідно нагадаю, що ми ініціювали, проводили і фінансували навчання по погодженням з ТВП для дітей практично в усіх школах Львова ще більше, як 2 роки тому. Більше того, ми наголошували на необхідності ввести такі уроки у львівські школи», – додав Андріян Гутник.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ