Про це повідомила прес-служба компанії.

«НАК «Нафтогаз України» запрошує компанії, які надають геологічні, геофізичні та пов’язані з ними вишукувальні та консультаційні послуги, взяти участь у відкритих торгах на закупівлю послуг з незалежної оцінки резервів (запасів/ресурсів) вуглеводнів нафтогазових родовищ та перспективних площ «Нафтогазу України», ПАТ «Укргазвидобування» та Філії «Нафтогазу України» в Арабській Республіці Єгипет станом на 31.12.2014 та ДАТ «Чорноморнафтогаз» і НАК «Нафтогаз України», які розташовані в Криму та акваторії Чорного і Азовського морів станом на 31.12.2013», - йдеться в повідомленні.

Очікувана вартість закупівлі становить 35,08 млн грн. Строк надання послуг – протягом 120 календарних днів з дати підписання договору. Нафтогаз має намір шляхом проведення  відкритих конкурсних торгів визначити підрядника, що надаватиме якісні послуги на найбільш конкурентних умовах.

Основними завданнями, які мають бути реалізовані є: збір, аналіз, систематизація і аудит геолого-геофізичних і геолого-промислових матеріалів по нафтогазових родовищах та перспективних площах; незалежна оцінка резервів (запасів/ресурсів) вуглеводнів нафтогазових родовищ та перспективних площ; визначення очікуваної чистої приведеної вартості та очікуваних чистих доходів по родовищах та перспективних площах; складання консолідованого звіту з незалежної оцінки резервів (запасів/ресурсів) вуглеводнів нафтогазових родовищ та перспективних площ; аналіз договорів про спільну діяльність на родовищах Нафтогазу та Укргазвидобування та підготовка відповідних звітів.

Учасники повинні відповідати таким кваліфікаційним критеріям як: наявність обладнання та матеріально-технічної бази, наявність працівників відповідної кваліфікації, а також досвіду виконання проектів по оцінці запасів вуглеводнів для однієї з провідних нафтогазових компаній в обсязі оцінених резервів не менше 1 млрд тонн умовного палива або 700 млн тонн нафтового еквіваленту.

Відповідно до технічних вимог проведення закупівлі, незалежна оцінка резервів (запасів/ресурсів) вуглеводнів та визначення економічних показників нафто газовидобутку, повинні проводитись у відповідності з правилами і стандартами, встановленими Системою управління ресурсами та запасами вуглеводнів (Petroleum Resource Management System (PRMS).

Кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів – 16 лютого 2015 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ