[media=141159,141160] 

Кількість загиблих під час інциденту в Німеччині, де вантажівка в'їхала у натовп, збільшилося до чотирьох людей. У країні майже одразу заговорили про теракт. Проте, поки що поліція офіційно не підтвердила цю версію, - про це інформує ТСН.

Інцидент стався в історичному центрі невеликого міста Мюнстер на заході Німеччини, що поблизу кордону з Нідерландами. Невелика вантажна машина в'їхала в людей, які сиділи на терасі кафе неподалік собору. Сталося все близько 5 вечора, коли в центрі гуляло дуже багато людей, це вихідний день і була тепла сонячна погода. 

Одразу після наїзду водій автомобіля застрелився. В кабіні машини поліція знайшла вибухівку і зараз знешкоджує її. Якби вона вибухнула, то жертв і руйнувань було б значно більше.

Також місцеві ЗМІ повідомляють, що в кабіні авто знайшли сумку водія, яку зараз досліджують.

Поки що немає даних щодо особи водія. Також важко говорити про його мотиви.

Одразу після інциденту поліція шукала ймовірних спільників, тому що очевидці повідомляли, що після наїзду з авто нібито вискочили двоє людей і втекли геть. Але зараз пошуки ймовірних спільників припинилися. 

Як писав «Вголос», сьогодні у центрі німецького міста Мюнстер невідомий скоїв наїзд на групу людей. Поліція офіційно не говорила про теракт, однак джерела у силах безпеки Німеччини стверджували, що це «одна з версій».

Згодом місцеві ЗМІ повідомляли, що наїзд на людей у Мюнстері вчинив психопат, який найімовірніше не діяв з терористичних міркувань.

ІА "Вголос": НОВИНИ