Про це під час брифінгу у четвер, 6 липня, розповів начальник ГУНП у Львівській області Валерій Середа, передає кореспондент «Вголосу».

За його словами, є вакансії переважно на фахівців середньої керівної ланки, а також - на керівників відділів у Новому Роздолі і Галицький районному відділі поліції. Останні, до слова, найбільш актуальні посади в області. Із вимогами до можна ознайомитися на сайті поліції

«Очікуємо і на перший випуск тих фахівців, що прийшли відбір на конкурсній системі. Найближчим часом вони мають вийти на службу. За ними закріплятимемо працівників досвідчених задля набуття практики. Загалом конкурс при відборі був нелегкий, особливо для слідчих», - розповів Валерій Середа.

Також він повідомив, що на сьогодні управління Нацполіції у Львівській області розпочало здійснення  Програми кадрового менеджменту з львівським офісом Консультативної місії ЄС. Правоохоронців в чотири етапи експерти навчатимуть системі правильного управління.

«Зараз експерти вивчають організацію нашої роботи в різних напрямках. Згодом  експерти дадуть оцінку системі та пропонувати з точки зору ЄС поради стосовно того, що вдосконалювати. Європейці готові також проводити тренінги з працівниками та керівниками поліції, аби удосконалювати роботу кадрів», резюмував начальник ГУНП у Львівській області.  

ІА "Вголос": НОВИНИ