Як відомо, мітингувальники під стінами ВРУ уже «поблагословили» Олексія Гончаренка, Олега Барну та Юлія Мамчура. Тож тепер деякі з обранців змінюють зовнішність, щоб не закидали яйцями.

Нардеп Сергій Каплін заявив, що у вівторок в Раду заводили переодягненого Олега Ляшка.

«А що, ви не знали? Його охорона заводила, він приїхав на іншій машині переодягнений, його ніхто і не впізнав», — говорить Каплін.

За його словами, зараз в окрузі користуються попитом перуки.

«Це не жарт. Парики, накладні вуса і навіть брови. Все, що може змінити зовнішність, — сказав виданню «Вести» Каплін. - Влада боїться, що її винесуть вже завтра».

Депутати зараз найняли додаткову охорону.

«Судячи з того, що у депутата Скуратівського викрали авто зі зброєю, то захищатися збираються серйозно», — робить висновок Каплін.

Що стосується підземних переходів, які ведуть з будівлі парламенту на вул. Садову, 3 та 3а, Шовковичну, 2-4, і Грушевського, 18 (за цими адресами знаходяться комітети), то тепер вони стали різко популярними серед депутатів та помічників. Адже до Ради навіть кортеж спікера під'їхати не може.

«Ніхто не хоче, щоб у нього влучили яйцем або якийсь неадекват б почав розмахувати ногами, і все це зняли на камеру. Тому всім наказано використовувати підземні переходи. Нічого особливого в них немає. Але без посвідчення туди ніхто не потрапляє, там в середині стоїть охоронець і перевіряє документи. Так під землею можна пройти на вул. Грушевського, Садову, Шовковичну. До речі, раніше туди не пускали помічників нардепів, але зараз в порядку винятку проводять», — розповіла одна з помічниць депутата.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ