Про це у своєму «Facebook» мати постраждалої дитини Олена Ладан-Павленко.

«Дитина з'їжджала з гірки і на нього у момент спуску обрушилася верхня конструкція гірки (у вигляді якоїсь решітки, зараз важко сказати, що це точно було). Коли син опинився вже внизу, він (за його словами) не зрозумів, що з ним сталося (як він описує: «був сильний удар по голові, потім потемніло в очах, сильна біль і крізь туман бачу, як біжить до мене тато і кричить, щоб кликали лікарів»). В очах батька – обличчя дитини в крові, жах в голові, що може втратити сина і чи буде він жити і що взагалі сталося», – написала вона.

За її словами, рана виявилася глибокою і дістає до черепа, але кістку не зачепило.

«Лікар прокоментувала, що рана глибока і дістає до кістки черепа, але слава Богу кістка не зачеплена. Дитині прописали антибіотики і заспокійливі, кожен день ми повинні з'являтися до лікаря, оскільки рана глибока і треба спостерігати процес загоєння. У дитини постійно болить голова (рана), тому що наркоз пройшов, дитина п'є таблетки проти цього болю», – розповіла Олена.

Хлопчик також переживає, що на його обличчі залишаться шрами.

«Звичайно, ми батьки розуміємо, що в майбутньому ми будемо робити пластику чола, щоб прибрати будь-який дискомфорт синові і зовні прибрати рану, яку він отримав у місці проведення часу для всієї родини в Аквапарку Dream Town., Але хто прибере цей рубець з пам'яті дитини і той жах, який він пережив і переживає», – додала вона.

Як писав «Вголос», вчора в аквапарку, розташованому в ТРЦ Dream Town, на дитину впала частина стелі. 

ІА "Вголос": НОВИНИ