Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Луганській області.

«До Сватівського відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до медичного закладу госпіталізовані 45-річний чоловік з осколковими пораненнями рук, ніг та тулубу та його 19-річний син з опіками відкритих ділянок шкіри рук, обличчя, голови та ніг», – йдеться в повідомленні.

Спочатку у поліції повідомили, що тілесні ушкодження вони дістали під час косіння трави на городі за місцем свого мешкання внаслідок вибуху невстановленого предмета.

На місці події продовжують працювати слідчі та спеціалісти-вибухотехніки.

Постраждалим надана медична допомога, стан їхнього здоров'я стабільний.

Однак згодом у поліції повідомили, що під час проведення першочергових слідчих дій співробітниками слідчо-оперативної групи та вибухотехніками було встановлено безпосередньо місце події де стався вибух боєприпасу (попередньо це патрон калібру 7.62 мм). Як з’ясувалось, це сарай на подвір’ї домоволодіння постраждалих. На місці події виявлені та вилучені речові докази, що безпосередньо вказують на місце де саме сталася ця жахлива подія.

З пояснень батька, він разом із сином намагались зробити сувенір з патрона, який знайшли у місті Сватове після надзвичайної події (вибухи на складі боєприпасів).

Даний факт зареєстрований. Продовжується проведення слідчих дій.

ІА "Вголос": НОВИНИ