Підозрюваний у нападі на одеського активіста Олега Михайлика – Лаша Герасін здійснив 7 ударів колючо-ріжучим предметом собі у живіт

Про це повідомив його адвокат Володимир Поярков, інформує 24 канал.

«Позавчора, 29 квітня мій підзахисний не витримав і здійснив спробу суїциду – наніс собі близько 7 ударів в живіт колючо-ріжучим предметом у знак протесту. Зараз він перебуває в лікарні швидкої допомоги у Києві. Ситуація важка», – прокоментував Поярков.

Як повідомив адвокат, йому не надають доступу до підзахисного. Він зазначив, що вчора не зміг потрапити до Герасіна, оскільки начальник слідчого ізолятору не дав дозволу на побаченння.

В СІЗО обмежились поясненням, мовляв, лише у разі повернення підозрюваного до ізолятору, захисник зможе з ним поспілкуватися.

«Від мене його фактично ховають! Це незаконно, оскільки адвокат має право побачення і в лікарні в тому числі. За словами тюремників, він перебуває під медичним наглядом, але не допускає лікарів до себе. Є сумніви, у якому він стані зараз», – продовжив Поярков.

Адвокат переконаний, що Герасін хотів покінчити з собою, нібито, через незаконне утримання під вартою, поліцейське свавілля і відсутність судового розгляду.

Додамо, що 2 травня Одесу посилено охоронятимуть.

ІА "Вголос": НОВИНИ