Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо»

Нагадаємо, Кравець провів свій дебютний офіційний матч за першу команду «Динамо» ще в далекому 2007 році. До клубу він потрапив у 14-річному віці, пройшовши відбір до динамівської академії.

Артем прокоментував початок нового етапу в своїй кар'єрі:

«Я вдячний футбольному клубу «Динамо», президенту клубу, всім партнерам по команді та тренерам, з якими доводилося працювати, а також співробітникам клубу за всі ці роки. «Динамо» для мене стало справжнім рідним домом, я провів тут найкращі роки. Зараз у моїй кар'єрі настає новий етап, я отримав хорошу пропозицію від іншого клубу і готовий прийняти новий виклик. Хочу висловити окрему подяку Ігорю Михайловичу Суркісу за те, що він пішов назустріч і надав можливість перейти прямо зараз, не чекаючи завершення сезону. Президент клубу завжди підтримував мене, навіть у найбільш невдалі періоди моєї кар'єри в «Динамо». «Динамо» назавжди залишиться в моєму серці, і я завжди буду вболівати за цей рідний для мене клуб. Спасибі вболівальникам, усім, хто підтримував мене всі ці роки.

Відзначимо, що в поточному сезоні Кравець провів у складі «Динамо» 9 матчів у чемпіонаті УПЛ (3 голи), 1 матч у Кубку України (2 голи) і 5 матчів у єврокубках.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ