Зокрема, як повідомляє група, встановлено, що перед прибуттям на місце провокації (пер. Халтурінський, 28 40, де є Генконсульство України) збір та інструктаж нападників було здійснено на території «бази підготовки» найманців для формувань російсько-терористичних військ на Донбасі (розташована в Ростові-на-Дону, район вул. Лівобережної).

«Ця «база» – об'єкт ГРУ ГШ ЗС РФ, де під керівництвом інструкторів 22-ї окремої бригади спецпризначення (22 обрСпН, командир – Хоптяр Андрій Євгенович) бойовики з Донбасу й найманці з числа громадян РФ проходять підготовку перед відправкою в Україну для участі в бойових діях (зокрема, готуються снайпери, коригувальники артвогню, мінери-підривники, гранатометники тощо)», ­– відзначають у групі­.

 

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», к нападению на генеральное консульство Украины в Ростове-на...

Posted by Dmitry Tymchuk on 15 червня 2015 р.

Нагадаємо, 13 червня біля 04:00 близько 50-ти осіб розтрощили Генконсульство України в Ростові-на-Дону.

Також учора близько 22:30 у Москві після святкування Дня Росії близько сотні молодиків закидали Посольство України в Леонтіївському провулку. Поліцейські затримали кількох нападників.

ІА "Вголос": НОВИНИ