Про це повідомили у громадській ініціативі «Депутати, на вихід».

Ініціатори відликання депутатів повідомляють про те, що як тільки вони розпочали збір підписів за відкликання депутатів-«тушок», то одразу помітили дивні зміни в складі міської виборчої комісії. В терміновому порядку «Народний фронт», Батьківщина та Опоблок замінили своїх людей в ТВК.

«Нам стало зрозуміло, що таким чином власники «тушок» будуть робити все для того, аби не дати лучанам відкликати депутатів-запроданців. Таким чином УКРОП створив у ТВК свою більшість, до якої увійшли представники УКРОПу, Опоблоку, Народного фронту, Батьківщини та Європейської партії. Дуже красномовна коаліція, яка ще отримає оцінку волинських виборців на майбутніх виборах», - стверджують у ініціативі.

Крім того, ініціаторів відкликання депутатів міської ради обурила позиція нардепа Ігоря Гузя, який доклався до саботажу роботи комісії.

«Народному депутатові Ігорю Гузю радимо підготувати якесь неймовірне пояснення для своїх виборців, чому його дві помічниці, яких він зробив членами міської виборчої комісії від «Народного фронту», робили все для того, щоб саботувати роботу ТВК. Щоб його побратими по Самообороні, представники «Народного фронту» Моклиця та Ніколайчук не стали депутатами міської ради замість продажних Козлюка та Ткачука. Ну і хай пояснить виборцям коаліцію Нарфронту з Опоблоком в ТВК».

Втім, ініціатори обіцяють направити позов до суду, щоб скасувати рішення міської виборчої комісії та зобов’язати її звернутися до керівних органів «Солідарності» та «Радикальної партії Олега Ляшка» з вимогою про відкликання «тушок».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ