Про це повідомляє ЗІК.

Натомість Богословська відмітила, «що не варто допускати у студію людей, від яких пахне алкоголем».

Ймовірно, що нардепа Мосійчука розлютило запитання Богословської про фінансування Радикальної партії олігархом Рінатом Ахметовим.

Опонентка Ігоря Мосійчука на час ефіру, народний депутат ІІІ, VI та VII скликань Інна Богословська зазначила, що у 2014 році «єдина Інна Германівна говорила про те, що не варто допускати проведення референдуму в Криму, але всі мовчали».

«Я волала і благала, а ви всі мовчали. Хіба ви були проти референдуму в Криму?», – заявила Інна Богословська, звертаючись до Ігоря Мосійчука.

Натомість, як апелював пані Богословській нардеп-радикал Мосійчук, що він не мовчав, навіть перебуваючи у Лук'янівському СІЗО.

«Хто мовчав, хто мовчав? Я у Лук'янівському СІЗО сидів, я не мовчав навіть у Лук'янівському СІЗО!», – наголосив нардеп та заявив, що йде з ефіру, бо, на його думку, він спланований.

У відповідь на це пані Богословська зауважила, що не варто допускати у студію людей, від яких пахне алкоголем.  Натомість нардеп Мосійчук, повернувшись у студію таки зізнався, що перед приходом на програму він вживав алкоголь. «Щодо того, що сказала Інна Германівна, це дійсно відповідає дійсності. Я щойно приїхав з прийому вірменського посла, як керівник групи дружби Вірменія – Україна, я пригублював шампанське, всього найкращого», – додав Мосійчук та вкотре покинув студію.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ