Вивчаючи е-декларацію члена фракції «Народний фронт» Сергія Пашинського навіть сльози навертаються. Шановний нардеп, головний «смотрящий» за оборонними контрактами всієї країни, не має своєї нерухомості, передає «Залізний аргумент».

Як Чебурашка живе в телефонній будці і тільки іноді користується громадською приймальнею в Києві площею 66,1 кв. м. Щоправда, Пашинський задекларував квартиру в столиці площею 119,7 кв. м, однак, власником її є не він, а його син Антон.

А ось на дружину нардепа Руслану записані: житловий будинок в селі Хлепча, 7 ділянок землі в цьому ж селі і нежитлове приміщення - 179, 4 кв.м. Журналісти розшукали маєток Пашинських неподалік Києва.

Від центру столиці села Хлепча 43 кілометри. Це селище у Васильківському районі Київської області. Тут проживає менше двох сотень людей. На сайтах з продажу нерухомості сотка землі тут коштує від $ 1250.. Маєток Пашинського займає не багато ні мало - 1,3 га.

Нерухомість сімейства Пашинський розташована на центральній вулиці села. Це не закрите котеджне містечко, однак охоронці все одно присутні. На паркані журналісти побачили кілька камер спостереження.

На території маєтку народного депутата є: основний будинок, його площа, згідно з декларацією - 1020 кв.м, невелика церква, гараж, альтанки, озеро, кілька господарських прибудов. Є тут і штучне озеро.

Про те, що в рожевому будинку проживає Пашинський знають односельці. Кажуть, він сусід не проблемний, ніяких конфліктів з ним не було.

Цікаво, що в цьому ж селі є будинок ненависнішого для сім'ї Пашинських ворога - сімейства екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова. Як вони там уживаються сказати складно.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ