Текст заяви подаємо нижче.

«Як галичанин, мав би за велику честь мати хоча б мізерний вплив на таких поважних на Львівщині людей, яких пані Тимошенко і її сатрапи звинувать у співпраці з Партією регіонів.

Мені не раз буває дуже прикро, що моя політична позиція для більшості львів’ян є не сприйнятною. Але несу свій хрест, тому що не хочу бути кон’юктурником, і твердо переконаний, що Партія регіонів має бути присутня на Львівщині заради утвердження єдності України, заради самих же галичан. Бо приватизувавши політичну еліту на Львівщині, представники БЮТу чинять наругу над людьми.

А те, що всі ці публікації добре спланована провокація, видно неозброєним оком. Очорнити, принизити, залякати своїх опонентів – це добре знайомий почерк пані Тимошенко. Вона в черговий раз продемонструвала, що не зупиниться ні перед чим, кидаючи звинувачення в продажності тим, кого не зламала навіть радянська влада. Не вдалось зробити це і пані Тимошенко, а вона дуже хотіла б, щоб вони співали осанна, як це роблять мізерні інтелігентики. Приведені в докази якісь накладні, виписані районними газетами, що контролюються БЮТівцями, навряд чи викликають сумнів, що це добре спланована провокація. В даний час перевіряється можлива причетність до неї працівників нашого штабу».


 

ІА "Вголос": НОВИНИ