Про це він заявив сьогодні з трибуни Верховної Ради, повідомляє власкор «Вголосу».

«Звертаю увагу на ганебні вчинки представників партії УКРОП на Волині. Може, партія не знає, що в них є такі люди, які їздять на російські шабаші і святкування «дня перемоги» та паплюжать Україну», – заявив Лапін.

Ігор Лапін відзначив, що Олександр Волянюк, голова громадської ради при голові Волинської ОДА від партії «УКРОП», член та колишній прес-секретар проукропівського формування «Варта порядку», щодо якої відкрита кримінальна справа, взяв участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську. Також він згадав про колишнього члена виконкому Луцької міськради Валерія Корпача, якого рекомендував на посаду УКРОП.

«Такі люди представляють у нас владу на Волині. Той же Волянюк є головою громадської ради при голові Волинської ОДА. Тому шановна СБУ, зверніть увагу на мою Волинь. Також, вважаю, що партії УКРОП варто засудити своїх членів, які підіграють російському агресору. Зробити це в публічній площині і очиститися від людей, які прикриваються гаслами українських патріотів», – заявив у виступі нардеп.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ