Про це він заявив 9 листопада 2016 року на засіданні Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, на якому заслуховували інформацію Генпрокуратури, Нацполіції, Служби безпеки України щодо розслідування злочинів проти майданівців.

За словами народного депутата, цілком очевидно, що відбувається саботаж розслідування злочинів проти Майдану.

«Злочинне угруповання суддів, прокурорів, адвокатів підозрюваних, які роблять усе, щоби винних не було покарано. Є інформація, що юридичну компанію, яка захищає інтереси підозрюваних, заснували заступники екс-міністра Захарченка, й очевидно, від них надходить фінансування захисту. Я звертаюся до Служби безпеки України та Національної поліції із закликом розслідувати дії осіб, які саботують завершення справ та ухвалення вироку щодо винних у розстрілі Небесної сотні та інших злочинах проти Майдану», – наголосив Олег Осуховський.

Свободівець також запропонував провести спільне засідання антикорупційного комітету та комітету із правової політики, на яке запросити Генерального прокурора Юрія Луценка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і голову СБУ Василя Грицака, щоби вони прозвітували про розслідування згаданих справ.

ІА "Вголос": НОВИНИ