Про це він заявив 18 листопада 2016 року на брифінгу в парламенті.

«Перед кожною річницею Революції гідності влада, правоохоронні органи намагаються продемонструвати, що начебто розслідують злочини проти Майдану, але насправді відбувається саботаж цих справ. Сьогодні я звернувся із депутатським запитом до очільників СБУ та Нацполіції з вимогою розслідувати факти саботажу правоохоронців та суддів у справах Майдану», – повідомив народний депутат.

За його словами, Генпрокуратура заявляє про намір звернутися до Міжнародного кримінального суду щодо розстрілів Небесної сотні, але перш за все ГПУ має провести власне розслідування і довести справу до кінця, засудити всіх негідників, які винні у злочинах проти Майдану.

«На позаминулому засіданні парламент звільнив 29 суддів за порушення присяги. Того ж дня я скерував депутатське звернення до Генерального прокурора України, щоби суддів, причетних до злочинів проти Майдану, притягнули до кримінальної відповідальності, але ще не отримав відповіді. Хочу нагадати, що 16 листопада на засіданні Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції я запропонував провести спільне засідання з Комітетом законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, де заслухати керівників Генпрокуратури, Нацполіції, Служби безпеки щодо розслідування злочинів проти майданівців. Гадаю, що за ініціативи антикорупційного комітету буде створено тимчасову слідчу комісію, яка працюватиме, щоб усіх тих негідників, причетних до злочинів проти Майдану, було покарано», – наголосив народний депутат.

ІА "Вголос": НОВИНИ