Його сім'я організувала весілля за рік після того, як батько дівчини тричі гостював у їхньому будинку, повідомляють «Подробности» з посиланням на «Dainik Bhaskar».

Велика частина весілля пройшла, як і було заплановано – з радісними гостями і чудовою атмосферою. Пара навіть здійснила обмін ритуальними вінками. Однак інцидент стався тоді, коли процесія перейшла у весільний павільйон для обміну обітницями.

Наречений зняв урочистий головний убір. Молода жінка була настільки шокована перспективою стати дружиною лисіючого нейрохірурга, що відразу відмовила йому. Сім'ї молодят, як і гості, не розуміли, що відбувається. Ніякі слова не могли переконати її змінити своє рішення.

Доктор Кумар, подолавши таку відстань в пошуках нареченої, вирішив за всяку ціну повернутися додому одруженим чоловіком. Його сім'я звернулася до місцевої сільської ради за допомогою. Як альтернативу йому запропонували одружитися з донькою бідного продавця овочів.

Через два дні після скасованого весілля доктор Кумар одружився на місцевій дівчині в храмі Рамьянкі. На весільних фото щасливий наречений посміхається, приймаючи вітання, але наречена спантеличена раптовим весіллям.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ