Народна партія у своїй діяльності більше не опиратиметься на адміністративний ресурс.

Про це заявив в.о. голови Львівської обласної організації Народної партії Іван Стефанишин під час прес-конференції сьогодні.

„Я хотів би сказати, що досить боляче обласна львівська організація розставалася з усвідомлення того, що це не є партія адмінресурсу, що закидалося, коли при керівництві Львівської області стояли аграрники. І можливо це і добре, що організація позбулася виключної ролі провідної партійної організації області. Сьогодні Народна партія живе і розвивається абсолютно як інші партійні організації, має свою ідеологічну ідею, займається партбудівництвом та навчанням кадрів”, ― сказав Стефанишин.

Стефанишин зауважив, що ряд членів Народної партії залишили лави організації через нерозуміння ними нових напрямів розвитку партії.

„Як для любої іншої системи, період зміни старих стереотипів на нові призвели до того, що багато людей в міру незгоди або нерозуміння тих нових підходів розсталися з партією – це зокрема стосується і голови партії – пана Снітинського. У зв’язку з тим виникла тема в.о. Виконуючим обов’язки я був обраний на виконкомі до часу проведення партійної обласної”, ― пояснив Стефанишин.

„Однак ситуація у Народній партії зараз є стабільна і нормальна, а що стосується тих, хто покинув її – то це справа кожного і будь-яке рішення заслуговує на повагу”, ― додав він.

Прес тайм


ІА "Вголос": НОВИНИ