Про це повідомляє власкор «Вголосу».

«Не буду політизувати мій виступ. Скажу лише те, що насправді свій ресурс народні депутати восьмого скликання використали. Зараз це не можна назвати повноцінною роботою цього органу», - заявив він.

Окрім того, у своєму виступі народний обранець коротко розповів про Закон України «Про державну службу» і торкнувся питання нових тарифів на житлово-комунальні послуги. «Бачив в порядку денному зверненням стосовно складової тарифів, які мали би бути оприлюднені. Немає такої людини, яка би не хотіла це знати. Не може бути, коли заходиш в «Укргазвидобування», а там зарплата секретаря 43 тис. грн. Це ж іде з кишень людей. Люди не матимуть можливість сплачувати такі тарифи і ми зараз працюємо над цим питанням», - розповів він.

У свою чергу депутат міської ради Дендіберін зазначив, що тарифи для населення, які пропонує влада, – непосильні для народу.

«Коли людям прийдуть платіжки в жовтні, то буде біда. Вася вийде з топором, Міша – із лопатою, Петя прийде з гранатометом. Нема в людей грошей платити», – зауважив обранець громади.

ІА "Вголос": НОВИНИ