У Катарі у жовтні жінка в аеропорту народила дитину та викинула немовля у смітник. Через це місцева влада вирішила перевірити усіх жінок, котрі були на місці події.

Про це пише ВВС.

Відзначається, що після того, як працівники аеропорту знайшли у туалеті немовля, вони викликали правоохоронців та медиків. Поліція змусила усіх жінок проходити гінекологічний огляд, що вкрай обурило іноземок, серед яких були громадянки Австралії, Великої Британії та Нової Зеландії. Після скандалу влада Катару вибачилась перед іноземками за приниження.

Згодом місцевій поліції все ж вдалось встановити особу горе-матері. Це - громадянка однієї із азійських країн. Їй вдалось втекти від відповідальності на Батьківщину.

Відомо, що жінка, народивши немовля у туалеті аеропорту, сфотографувала його та надіслала світлину батьку, котрий є громадянином Катару. Далі жінка поклала дитину в поліетиленовий пакет та викинула у смітник.

У Катарі горе-матір хочуть покарати та уже ведуть перемовини із державою, громадянкою якої є жінка. Горе-матері інкримінують замах на вбивство. Чи щось загрожує батьку дитини - наразі невідомо.

Немовля все ж вдалось врятувати.

Більше новин читайте за посиланнями:

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ