Цуценя Шкіпер народилося 16 лютого з шістьма ногами - двома передніми і чотирма задніми - і двома хвостами, що ветеринари називають «дивом».

Ветеринарна лікарня Ніл в Оклахома-Сіті поділилася фотографіями неймовірної собаки, яка важить всього 310 грам, повідомляє Today.

«Не думаю, що я колись побачу ще одне таке цуценя у своєму житті», - сказала доктор Елісон Еверетт в Оклахомі-Сіті. - Я б сказала, що воно, мабуть, одне в своєму роді «.

Шкіпер, суміш коллі та австралійської вівчарки, що народилося в посліді з дев'яти щенят, також, ймовірно, має два набори сечовидільних систем, включаючи два сечові міхури, та дві репродуктивні системи, сказала Еверетт.

»Ми вважаємо, що з нею трапилось те, що колись під час розвитку яйцеклітина намагалася розщепитися, в спробі сформувати близнюка, і це просто не завершилось«, - пояснила Еверетт.

Еверетт додала, що Шкіпер »пересувається, як здорове щеня«, і не виявляє »жодних зовнішніх ознак болю чи дискомфорту«.

У своєму недільному дописі на Facebook ветеринарна лікарня Ніл також поділилася оновленням про те, як розвивається Шкіпер.

»Її органи, здається, у прекрасній формі, вона мочиться і какає, і вона дуже сильна!« - написали в лікарні. - «Вона добре їсть і поки що росте належним чином. Усі її ноги рухаються і реагують на подразнення так само, як у звичайного цуценяти».

Історія Шкіпера привернула увагу компанії з виробництва печива »Milk-Bone", яка нагородила її пожиттєвим запасом ласощів та допомагає покривати її медичні рахунки, повідомила ветеринарна лікарня.

Ще невідомо, як розвиватиметься Шкіпер, імовірно у неї буде значно менша тривалість життя, ніж у звичайного цуценяти.

Зростаючи, їй може знадобитися фізіотерапія, бо у неї є роздвоєння хребта, дефект, який вражає хребці та спинний мозок.

Читайте більше актуальних новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ