[media=155941,155942,155943] 

Про це Швайка написав у Facebook.

ДТП сталася вчора. Чоловік саме повертався з Конотопа, де зустрічався з міським головою Артемом Семеніхіним, до Києва. Що саме стало причиною аварії, Швайка не уточнив.  «Дорога непогана, погода сонячна, але вихор пилюки і диму від трави, яку "добрі" люди палять зробили свою спору.

Коли виїхав з хмари пилюки і диму, побачив перед собою червону фуру. Приготувався до обгону, але в ту саму мить зрозумів, що вона не їде, а стоїть. Часу вистачило лише для того, щоби частково піти вліво і уникнути лобового зіткнення. Тому я з вами!!!)))», - написав Ігор Швайка.

На фото, які він виклав у соцмережі, видно, що від машини залишилася купа металу. Удар припав на бік пасажирських сидінь, де ніхто не сидів. У самого Швайки, судячи з фото, - переломи правої ноги та лівої руки, сильна різана рана на правій руці.

Повідомлення про аварію Швайка виклав у вигляді подяки всім людям, які допомогли йому після ДТП та надали медичну допомогу. Політика доправили на лікування до Прилуцької міської лікарні на Чернігівщині.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ