Обвинувачена у вбивстві білоруського журналіста Павла Шеремета лікарка і волонтерка Юлія Кузьменко заявила, що за нею ведеться стеження.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі.
 
«Прошу розголосу і перепосту, це важливо для нашої безпеки!!! Ситуація неприємна - нас дійсно переслідують», - пише Кузьменко. 
Після випадків переслідування та спроб проникнути в приміщення помешкання Яни Дугарь, Кузьменко уважно слідкує в тому числі і за автомобілями, які їздять поряд з нею.
 
"У зв‘язку зі своїми спостереженнями роблю офіційну заяву: 
1. Я не маю суїцидальних настроїв від слова «взагалі». Як і близькі мені люди. Відсутність подібних намірів, як і стабільний стан моєї психікі, підтверджено психіатричною експертизою під час мого перебування в ІТТ.
2. Моя машина знаходиться в ідеальному стані, що підтверджено перевіркою на СТО, яку було проведено днями.
3. Я дуже обережний водій, який має схильність перестраховуватися перед кожним маневром. У випадках, коли я щось не розумію - зупиняю машину поряд з патрульною поліцією і йду до них.
4. Не маю проблем зі здоров‘ям.
5. У випадку якщо зненацька я починаю брати вину за вбивство Шеремета на себе - це брехня, прошу одразу розцінювати як голосне волання про негайну допомогу", - зазначила Юлія Кузьменко. 
 
Нагадуємо, Яна Дугарь теж підозрює, що за нею стежать. В її домі спрацьовує сигналізація, а на вулиці вештаються незнайомі люди. Відтак вона попереджає, що не має стану депресії та думок про самогубство.
 
Раніше повідомлялося, що Юлія Кузьменко вийшла на роботу.

ІА "Вголос": НОВИНИ