Напередодні Щедрого вечора до вихованців Луцької школи-інтернату із колядками та щедрівками завітали гості. Акцію „Щедрий вечір – добрий вечір!” організували активісти міської організації політичної партії „Народний Союз Наша Україна” в рамках Всеукраїнської акції „Помагай!”.

Для дітей із школи-інтернату, їхніх вчителів та вихователів спільно із етнографічним колективом гімназії №14 міста Луцька було представлене театралізоване дійство із традиційними „перебиранцями” та маланкою, що викликало жвавий інтерес та захоплення дітвори у залі. Із привітаннями до них звернувся голова міської організації політичної партії „Народний Союз Наша Україна” Микола Сур’як, а також подарував вихованцям інтернату „торби із подарунками”, які казкова Снігурочка вручила кожній дитині.

Після цього свято завітало до Луцького геріатричного будинку, де його мешканці так само мали задоволення на Щедрий вечір від театралізованої вистави з козою та отримали солодощі разом із вітальними святковими листівками від „Нашої України”. Голова міської організації НСНУ Микола Сур’як після ознайомлення із побутом мешканців геріатричного будинку пообіцяв поповнити їхню бібліотеку новими книгами.

Волинська обласна організація „Народного Союзу Наша Україна” традиційно опікується тими людьми, яким найбільше потрібна опіка та допомога: інвалідами, людьми похилого віку, дітьми. Так, 21 січня обдаровані діти Волині за сприяння „ Нашої України” зможуть побувати в столиці нашої держави та отримати безліч вражень від екскурсій по місту, од відвідин Маріїнського палацу, Києво-Печерської лаври тощо.


Прес-служба ВОО НСНУ

ІА "Вголос": НОВИНИ