“Нинішня Верховна Рада не відповідає ні економічним потребам України, ні розвитку суспільства”, – сказав в інтерв‘ю власному кореспонденту сайту RAZOM член Виборчого блоку “Наша Україна” Сергій Жижко в середу з приводу невнесення до порядку денного парламенту ряду законопроектів, які стосуються вступу нашої країни до Світової організації торгівлі. – Їх “завалили” червоно-біло-сині”.

“Ці законопроекти ставилися на обговорення і влітку, і восени, – розповів народний депутат. – Проте комуністи, регіонали та есдеки затято відхиляли їх. Це саме вони зробили й сьогодні. Причина несприйняття ними цих законопроектів одна: вони не додадуть червоно-біло-синім голосів на парламентських виборах у березні цього року. На жаль, більшість громадян України мало знають про переваги вступу України до СОТ. Що це – збільшення зарплати, зниження цін на внутрішньому ринку, усунення спекулянтів із внутрішнього ринку, широкий доступ українських товарів на міжнародний ринок. І тому противники таких законів не бояться голосувати проти них”.

“Сьогоднішня Верховна Рада морально й політично застаріла, – наголосив Сергій Жижко. – Вона обиралася в умовах кучмівського режиму, немало депутатів потрапили до парламенту внаслідок фальсифікацій та підтасовок. Хочеться вірити, що у березні виборці скажуть своє слово, і наша країна швидше рухатиметься у європейському напрямку”.

Депутат

ІА "Вголос": НОВИНИ