“Щойно віце-спікер парламенту Адам Мартинюк спішно “просунув” до порядку денного Верховної Ради проект постанови про так звану загрозу національній безпеці діями органами виконавчої влади, – сказав у розмові з власним кореспондентом сайту RAZOM член Виборчого блоку “Наша Україна”, уповноважений депутатської фракції партії “Народний Союз Наша Україна” Сергій Слабенко. – Це явне порушення Регламенту Верховної Ради”.

“Це проект постанови, на який є негативні висновки науково-експернрого відділу, – зазначив народний депутат. – Певні політичні сили намагаються звалити винувати уряд Юрія Єханурова у газовій кризі. При цьому вони звалюють на нього всі гріхи, скоєні у газовій сфері за всі попередні уряди”.

“В котрий раз ми стали свідками грубих маніпуляцій керівництва парламенту та певних політичних сил, які домагаються усунення уряди від повноважень, а самі нічого позитивного не пропонують. Такі дії можуть призвести до того, що країна може залишитися без тепла і світла. Це абсолютна безвідповідальність керівництва Верховної Ради та відомих політичних сил”.

Депутат

ІА "Вголос": НОВИНИ